Hvem forhandler Urban Classics

På det danske business-to-business marked har vi primært 3 kundesegmenter: 

Detalihandlen

Urban Classics er som udgangspunkt henvendt til detailhandlen og er repræsenteret i en lang række webshops og butikker landet over. Det være sig lige fra core streetwear - brandets oprindelige segment, til moderne fashion - som der med tiden er kommet mere og mere af i kollektionerne.

Går du med en drøm om at starte webshop så er Urban Classics en oplagt leverandør. Vores b2b shop er nem og effektiv og vi opererer hverken med lots eller minimums. Og levering er kun 3-4 dage. 

Trykkerier

Urban Classics har logo på den indvendige nakkelabel i tøjet, men derudover er der ikke et synligt brand på 98% af tøjet. Derfor bruger mange trykvirksomheder Urban Classics som et mere moderigtigt og eksklusivt alternativ til det traditionelle trykmærker. Der er ingen tvivl om at der er mærker der kan producere billigere basic t-shirts end Urban Classics, men hvad kvalitet, udvalg og trend angår, når de os ikke til sokkeholderne.

Små brands og merchandise

Går du med drømmen om at starte dit eget tøjmærke? Det gør mange men ved ikke hvordan de skal komme igang. En hel del vælger at starte med Urban Classics, der er et hav af forskellige styles i kollektionen, så det er nemt at finde noget unikt allerede der, når de så får dit eget tryk og/eller brodering så kan du for relativt få midler være igang. Vi tilbyder tryk og brodering fra lageret i Tyskland, eller levering til et dansk trykkeri hvis du skulle foretrække det. Det er endda muligt at få sat dine egne nakkemærker i tøjet. Skulle dit projekt virkelig tage fart vil du også kunne få produceret dine helt egne styles hos Urban Classics.

Mange bands vælger desuden at producere deres merchandise på Urban Classics, enten på grund af den enormt høje kvalitet, eller for at få noget udover de sædvanlige styles. Bl.a. MFS Eliten, Suspekt og Pede B har produceret merchandise på Urban Classics.

Urban Classics er:

  • Moderigtigt
  • Lav pris
  • Høj kvalitet
  • Fri inddeling
  • Eminente suppleringsmuligheder
  • Ingen mimimums

Hvis du ønsker at blive forhandler af Urban Classics kan du kontakte os her.